banneri isannoittsija jarvenpaa13v

Tarjoamme laadukasta ja asiakaslähtöistä isännöintipalvelua kaiken kokoisille taloyhtiöille ja liikekiinteistöille Uudellamaalla.

mika makela ipm 2018Isännöintipalveluumme sisältyy:

• HALLINNOLLINEN ISÄNNÖINTI

• TEKNINEN ISÄNNÖINTI

• TALOUSHALLINTO

• KIRJANPITO

 

 

 

Isännöintipalvelu Mäkelä Oy:n toiminta on avointa, rehellistä ja joustavaa – siksi meidän kanssamme on helppo asioida.

Tuemme taloyhtiön hallituksen työskentelyä ja asiantuntemukseemme voi aina turvautua. Haluamme, että asiakkaat kokevat saavansa yhteistyöstä kanssamme oikeaa lisäarvoa.

Yritys:

Perustettu 4.5.2010.

Omistuspohja:

Mika Mäkelä 100%.

Henkilökunta:

Mika Mäkelä, isännöitsijä, IAT, yo-laskentamerkonomi

Lassi Määttänen, isännöitsijä IAT, talonrakentajan perustutkinto

Yhteistyössä:

Anja Koivisto, kirjanpitäjä, KLT (TaseSisCo Oy)

Kaisa Nykänen, kirjanpitäjä (TaseSisCo Oy)

Isännöintipalveluiden tuottaminen:

Asiansa osaava henkilökunta ja kattava verkosto kiinteistö – ja rakennustekniikan ammattilaisten kanssa takaavat hyvän lopputuloksen niin arjen pienissä asioissa kuin suurissa projekteissakin. Tavoitteemme on olla asiakkaitamme varten; tavoitettavissa, palvellen joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Meille on tärkeää, että kiinteistöstänne pidetään hyvää huolta, jotta sen arvo säilyy ja asukkaat voivat asua kodeissaan tyytyväisin mielin. Lisäksi meille on tärkeää olla kiinteässä vuorovaikutuksessa hallituksen ja taloyhtiön asukkaiden kanssa. Hyvä yhteistoiminta takaa parhaan lopputuloksen.

Toimisto:

Toimisto sijaitsee Järvenpään Kaakkolassa, päättyvän kadun päässä, osoitteessa Ruohorannantie 17 B, 04400 Järvenpää.  Toimistolla on kokoustila 10 henkilölle. Parkkipaikat joko toimiston pihalla tai kadun varrella.

Työkalut:

Käytössämme on Visma Fivaldin nykyaikaiset ohjelmat isännöintiin ja taloushallintoon. Tarjoamme Viilu Taloyhtiösivut kaikille asiakkaillemme. Taloyhtiösivujen informatiivisuudessa on eri tasoja. Taloyhtiösivujen näkyvyyteen ja luettavuuteen vaikuttaa onko omistaja, hallituksen jäsen tai vuokralainen.

Yrityksen kehityssuunnitelmat:

Olemme mukana isännöintialan digikehityksessä (huoneistotietojärjestelmä, osakehuoneistorekisteri, digitaalinen huoneistotieto jne.). Tarjoamme asiakkaillemme alan uusimpia sähköisiä palveluita monikanavaisuutta unohtamatta.

Toiminta-alueemme
Hyvän sijaintimme ansiosta voimme tarjota palveluitamme koko Uudenmaan alueella.
Tällä hetkellä isännöintipalvelumme kattaa seuraavat paikkakunnat; Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo ja Mäntsälä.

Lisätietoja yrityksestä (pdf)

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota siis yhteyttä

Hinnasto

Isännöitsijäntodistus

sis.tilinpäätöstiedot.
Toimitus 5 arkipäivän sisällä

isännöitsijätodistus 80e