banneri isannoittsija jarvenpaa13v
huoneistotietojärjestelmä

Osakeluetteloiden siirto mml:n huoneistotietojärjestelmään on käynnistynyt isännöintipalvelu mäkelän asikkaille.

Yrityksemme asiakas taloyhtiöiden osakeluetteloiden siirto Maanmittauslaitoksen sähköiseen järjestelmään on käynnistynyt. Käytössämme olevan Visma Fivaldin integraatio Maanmittauslaitoksen (MML) ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään (HTJ) mahdollistaa seuraavat tiedonsiirrot Fivaldin ja HTJ:n välillä:

  • Osakeluetteloiden siirto Fivaldista Huoneistotietojärjestelmään, mukaan lukien osakeryhmätunnusten siirto HTJ:stä Fivaldiin
  • Omistajanvaihtojen haku Huoneistotietojärjestelmästä Fivaldiin

Taloyhtiön hallitus tekee päätöksen osakeluettelon siirtämisestä huoneistotietojärjestelmään. Huolehdimme, että päätösesitys ja päätös käsitellään kaikkien asiakas taloyhtiöiden hallituksissa.

Osakeluetteloita siirrämme sitä mukaa MML:n huoneistotietojärjestelmään, kun saamme asiakas taloyhtiöiden hallitusten päätökset siirrolle.

Tiedotamme asiakkaitamme, kun olemme saaneet kunkin taloyhtiön osakeluettelon siirron tehtyä. Kerromme tiedotteessa, miten asukkaat toimivat jatkossa paperisten osakekirjojen kanssa ja millä aikataululla osakekirjat on rekisteröitävä sähköisiksi Maanmittauslaitoksen järjestelmään.

Lisätietoa huoneistotietojärjestelmän kotisivuilta osoitteesta www.osakehuoneistorekisteri.fi

Ylös