banneri isannoittsija jarvenpaa

muutto2018Muutimme uusiin toimitiloihin 1.10.2018.

Uusi osoitteemme Järvenpään Kaakkolassa on Ruohorannantie 17 B, 04400 Järvenpää. 

Tervetuloa tutustumaan !

lari makinen 2018

Tervehdys Hyvä Isännöintipalvelu Mäkelä Oy:n asiakas ja yhteistyökumppani! 

Olen aloittanut isännöitsijänä Isännöintipalvelu Mäkelä Oy:ssä 30.7.2018.

Olen koulutukseltani taloushallinnon merkonomi. Aikaisempaa työkokemusta minulla on sekä tilitoimistosta kirjanpitäjänä että rakennusalalta laaja-alaisesti lattiapinnoitteiden ja maalien parista. Isännöintialalla yleisesti käytössä oleva Visma Fivaldi taloushallinto- ohjelma, monialaiset verkostot ja tiimityö ovat minulle tuttuja. Isännöitsijän työssä näen tärkeänä, että yhteydenpito toimii ja se on molemminpuolista. On ensiarvoista, että arki on sujuvaa ja asiat tulevat hoidetuiksi.

Toivon, että olet yhteydessä minuun, mikäli Sinulla on kysymyksiä tarjoamastamme palvelusta, tiedotettavaa taloyhtiöstäsi tai omasta kodistasi. Yhdessä kehitämme taloyhtiön asioita asukastyytyväisyyttäsi lisäten.

 Tapaamisiin! 

Ystävällisin terveisin,

Lari Mäkinen
Isännöitsijä
050 370 4777

Nykyinen asbestitöihin liittyvä lainsäädäntö korvattiin uudella lailla (684/2015) eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista ja valtioneuvoston asetuksella (798/2015) asbestityön turvallisuudesta.

Lakiin on keskitetty asbestipurkutyölupaa ja asbestipurkutyöntekijän pätevyyttä koskevat säännökset sekä näistä pidettävien rekistereiden ylläpitoon liittyvät määräykset. Asetuksella säädetään asbestityöhön liittyviä menettelyjä ja asbestipurkutyön suunnitelmien, menetelmien, työvälineiden sekä henkilösuojainten käyttöön liittyviä vaatimuksia.

Hinnasto

Isännöitsijäntodistus

sis.tilinpäätöstiedot.
Toimitus 5 arkipäivän sisällä

75e

Pyydä hinnasto

Linkkejä

isannointiliitto

 

yrittajat2019luotettava kumppanitilaajavastuu

Ylös