banneri isannoittsija jarvenpaa10v

mainos raiders

Olemme tukemassa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla koripalloa pelaavan Raiders Basketin toimintaa kaudella 2020-2021.

Voit seurata Keski-Uudenmaan ylpeyden otteita täällä https://www.raiders.fi/

Isännöintipalvelu Mäkelä ottaa käyttöön sähköiset asukassivut (taloyhtiön kotisivut) 1.10.2019 alkaen.

Asukassivuilta löydät nopeasti ja helposti sekä taloyhtiötäsi että asumistasi koskevat asiat. Asukassivujen näkyvyys on jaettu kahteen eri tasoon. Kaikille avoin julkinen taso sisältää taloyhtiön ja asumisen perusasiat. Taloyhtiön hallituksen taso sisältää muun muassa talouteen liittyvät asiat, hallituksen kokouspöytäkirjat, kuntoarviot ja kuntotutkimukset.

asukassivut ipm taloyhtiosi

muutto2018Muutimme uusiin toimitiloihin 1.10.2018.

Uusi osoitteemme Järvenpään Kaakkolassa on Ruohorannantie 17 B, 04400 Järvenpää. 

Tervetuloa tutustumaan !

lari makinen 2018

Tervehdys Hyvä Isännöintipalvelu Mäkelä Oy:n asiakas ja yhteistyökumppani! 

Olen aloittanut isännöitsijänä Isännöintipalvelu Mäkelä Oy:ssä 30.7.2018.

Olen koulutukseltani taloushallinnon merkonomi. Aikaisempaa työkokemusta minulla on sekä tilitoimistosta kirjanpitäjänä että rakennusalalta laaja-alaisesti lattiapinnoitteiden ja maalien parista. Isännöintialalla yleisesti käytössä oleva Visma Fivaldi taloushallinto- ohjelma, monialaiset verkostot ja tiimityö ovat minulle tuttuja. Isännöitsijän työssä näen tärkeänä, että yhteydenpito toimii ja se on molemminpuolista. On ensiarvoista, että arki on sujuvaa ja asiat tulevat hoidetuiksi.

Toivon, että olet yhteydessä minuun, mikäli Sinulla on kysymyksiä tarjoamastamme palvelusta, tiedotettavaa taloyhtiöstäsi tai omasta kodistasi. Yhdessä kehitämme taloyhtiön asioita asukastyytyväisyyttäsi lisäten.

 Tapaamisiin! 

Ystävällisin terveisin,

Lari Mäkinen
Isännöitsijä
050 370 4777

Ylös